Canon imageRUNNER ADVANCE C2220L

imageRUNNER ADVANCE C2220L

Овој компактен уред со брзина од 20 стр./мин. е совршен избор за мали работни групи и канцеларии на кои им е потребна практична функционалност и интелигентна комуникација во боја со минимална инвестиција.

Придобивки

  • 20 стр./мин. во црно-бело и во боја
  • Интуитивен TFT LCD екран на допир од 17,8 cm со можност за закосување
  • Функција за изборно испраќање и факс
  • Флеш меморија од 4 GB
  • Едноставна контрола на пристап и користење за секој корисник
  • Флексибилна поддршка на медиуми и завршни обработки
  • Мала потрошувачка на енергија

Детални карактеристики

Погледнете подетални информации за Canon imageRUNNER ADVANCE C2220L

Практичен и флексибилен


Компактниот iR-ADV C2220L обезбедува сигурни отпечатени материјали со брзина од 20 стр./мин. во црно-бело или во боја, нуди автоматско двострано печатење, како и печатење на медиуми до 220 gsm, со максимален капацитет на хартија од 2.270 листови. Додадете моќни опции за скенирање кои ќе им овозможат на корисниците да снимаат хартиени документи и истите да ги дистрибуираат до флексибилни локации во различни формати кои се подготвени за повторна дигитална обработка.

Едноставно користење


Прилагодливиот екран на допир од 17,8 cm со можност за закосување, логичните менија и вградените упатства овозможуваат интуитивно ракување. Често користените задачи може да се поедностават преку копчињата со еден допир за да заштедите време и напор.

Интелигентна комуникација


Со iR-ADV C2220L може да бидете сигурни дека ќе добиете отпечатени материјали со остар текст, јасни слики и балансирани бои. Изборот на внатрешни и надворешни единици за завршна обработка ќе ви овозможи да создавате документи со завршна обработка и професионален изглед. Комбинирајте и уредувајте ги документите на едноставен начин пред да извршите завршна обработка, со цел да создадете неверојатни и персонализирани предлози за продажба, извештаи или материјали со помош на софтверот за издавање на документи iW Desktop од Canon.

Интегрирање и управување


iR-ADV C2220L беспрекорно ќе се интегрира во вашата постоечка инфраструктура и ќе овозможи споделување на ресурси со други iR-ADV уреди на вашата мрежа, како факс или простор за складирање, при што ќе можете да ги искористите придобивките од оптималното функционирање без создавање на дупликати. Вградената платформа MEAP беспрекорно се интегрира со голем број на моќни софтвери за поддршка на најважните деловни работни процеси со документи.

Благодарение на алатките за управување со уредот со променливи вредности од Canon, ќе можете да го конфигурирате, управувате и надградувате вашиот уред, поединечно или како дел од поголема група, а опциите за далечинско следење, известување и дијагностика овозможуваат проактивно и ефикасно одржување, така што може да бидете сигурни дека ќе добиете максимална функционалност.

Контрола врз вашата инвестиција


Интелигентната проверка на идентитетот на корисникот ви овозможува контролирање на пристапот и правата на корисниците, а нуди и прегледност и следење на активностите преку извештаи. Ќе можете дури и да им забраните пристап на корисниците до одредени функции на уредот, со цел да ги контролирате трошоците. Вашите информации се заштитени на највисоко ниво со повеќе стандардни и изборни функции за безбедност на уредот, мрежата и документите.

Грижа за екологијата


Овој уред кој се квалификува за ENERGY STAR® нуди една од најниските вредности на TEC¹ во индустријата и троши енергија од само 1W во режим на мирување. Исто така, тој е изработен со користење на био и рециклирана пластика, онаму каде што е можно.

¹Типична потрошувачка на електрична енергија - Методологијата е дефинирана според ENERGY STAR (www.eu-energystar.org)

Награди

Спецификации за производот

Дознајте повеќе за Canon imageRUNNER ADVANCE C2220L, неговите функции и можности.

Сликите од производите имаат само илустративна намена. Одредени функции се изборни. Ве молиме погледнете ги спецификациите на производот или обратете се кај вашиот претставник за продажба од Canon за дополнителни информации.