Canon imageRUNNER ADVANCE C350i

imageRUNNER ADVANCE C350i

Овој компактен A4 imageRUNNER ADVANCE во боја може да се користи поставен на под или на работна маса. Овозможува квалитетна комуникација на бои и сигурност на информациите, а поради тоа е идеален за мали работни групи

Придобивки

  • Печатење во боја и црно-бело со брзина од 35 стр./мин.
  • Прилагодлив WVGA екран на допир во боја од 17,8 cm со можност за закосување
  • Капацитет до 2.300 листови
  • Моќно снимање, контрола на трошоци и интеграција
  • Напредни опции за безбедност
  • Потрошни материјали кои се едноставни за користење
  • Мала потрошувачка на енергија

Детални карактеристики

Погледнете подетални информации за Canon imageRUNNER ADVANCE C350i

Продуктивно печатење и снимање


imageRUNNER ADVANCE (iR-ADV) C350i е робустен уред за A4 формати во боја, кој одговара за секоја работна група бидејќи може да се постави на работна маса или на под, благодарение на изборните касети. Големиот екран на допир во боја, интуитивните менија и интелигентната проверка на идентитетот на корисникот обезбедуваат уникатно персонализирано доживување и едноставно ракување. Едноставно снимање на документи, брзо скенирање во боја и конверзија во голем избор на формати. Корисниците можат да создаваат професионални захефтани документи, а работниците кои се во движење можат едноставно да печатат или скенираат преку нивните мобилни уреди¹. Овој уред може да се интегрира со голем избор на моќни софтвери за печатење и информации со цел да ги оптимизира вашите процеси со документи, благодарение на интелигентната платформа со веб-апликации MEAP и MEAP.


Безбедни информации и контрола на трошоци


Наградуваната² интелигентна проверка на идентитетот на корисникот овозможува контролирање на пристапот и правата на корисниците, а нуди и прегледност на користењето преку извештаи од следење на активностите.

Ви нудиме палета на стандардни и изборни функции за безбедност на уреди, мрежи и документи, кои нудат усогласеност со највисоките стандарди за безбедност. Безбедното печатење и безбедното бришење на задачи од хард дискот за ќе ви помогнат да ги заштитите вашите податоци. Можноста за користење на uniFLOW нуди дополнителна ефикасност и безбедност преку пренасочување на задачи за печатење и спречување на губењето на податоци.


Ефикасно интегрирање и управување


Беспрекорна интеграција во мрежи и деловни решенија, споделување ресурси со други уреди и можност за поврзување со услугите Cloud кои ќе ви овозможат флексибилно изработување и споделување на документи.

Алатките за управување со уредот ви овозможуваат конфигурирање, управување и надградување на вашиот уред, поединечно или како дел од поголема група, како и следење, известување и дијагноза заради проактивно и ефикасно одржување. Дизајнот на iR-ADV C350i, за кој не е потребно големо одржување, придонесува за пократко време на чекање благодарение на лесното заменување на потрошните материјали.


Грижа за екологијата


Овој уред со ENERGY STAR® сертификат нуди водечки вредности на TEC* и троши само 1W или помалку во режим на мирување. Освен тоа, одредени делови на iR-ADV C350i се изработени со користење на био и рециклирана пластика, а тој ги исполнува и надминува дури и најстрогите регулативи за животната средина.

¹ Поддршка за iPAD, iPhone, Android и Windows Phone 8
² Универзалниот управувач за најавување на Canon ја доби BLI наградата за исклучително достигнување во иновативноста за 2013 година. Извор: www.buyerslab.com

* Типична потрошувачка на енергија. Методологијата е дефинирана според ENERGY STAR (www.eu-energystar.org)

Награди

Спецификации за производот

Дознајте повеќе за Canon imageRUNNER ADVANCE C350i, неговите функции и можности.

ImageRUNNER ADVANCE logo

Алатка за конфигурирање на производ

Искористете ја оваа алатка за да ги откриете и за да ги прилагодите конфигурациите според вашите потреби.

Сертификати

Сликите од производите имаат само илустративна намена. Одредени функции се изборни. Ве молиме погледнете ги спецификациите на производот или обратете се кај вашиот претставник за продажба од Canon за дополнителни информации.