Canon Серија imageRUNNER ADVANCE C7500

imageRUNNER ADVANCE C7580i

Серијата imageRUNNER ADVANCE C7500 нуди одлична продуктивност и квалитет на бои за вашето деловно работење. Таа е наменета за голем обем на печатење и нуди разновидни опции за завршна обработка, поради што претставува идеална инвестиција за внатрешна комуникација и лична комуникација со клиенти. Исто така, оваа серија им нуди интуитивно ракување на корисниците и ги заштитува податоците, поради што претставува вреден додаток за вашето деловно работење.

imageRUNNER ADVANCE C7565i од Canon

Овој повеќефункционален уред од врвна класа за A3 формати во боја нуди бои со одличен квалитет и разновидни опции за завршна обработка што ќе ги подобрат комуникациите во вашето деловно работење. Тој беспрекорно се интегрира во сите работни опкружувања, ги заштитува податоците и нуди напредни функции за управување со трошоците, поради што претставува одлична инвестиција за вашето деловно работење.

23_C7580i_Buffer Pass M1_StpFin V2_P Deck E1_S_EU_CROP.jpg

Придобивки

 • Печатење во боја и црно-бело со брзина од 60 и 65 стр./мин.
 • Прилагодлив WVGA екран на допир во боја од 10,1 инчи (25,7cm), сличен на екраните на паметните телефони
 • Печатење, копирање, скенирање, испраќање, складирање и изборна функција за факс
 • UFRII, PCL и Adobe PS3 печатење
 • Изборни EFI Fiery контролери
 • Капацитет до 9.300 листови
 • Импресивни опции за внатрешно издавање документи
 • Професионални опции за завршна обработка
 • Врвна класа на енергетска ефикасност

imageRUNNER ADVANCE C7570i од Canon

Овој повеќефункционален уред од врвна класа за A3 формати во боја нуди бои со одличен квалитет и разновидни опции за завршна обработка што ќе ги подобрат комуникациите во вашето деловно работење. Тој беспрекорно се интегрира во сите работни опкружувања, ги заштитува податоците и нуди напредни функции за управување со трошоците, поради што претставува одлична инвестиција за вашето деловно работење.

Придобивки

 • Печатење во боја и црно-бело со брзина од 65 и 70 стр./мин.
 • Прилагодлив WVGA екран на допир во боја од 10,1 инчи (25,7cm), сличен на екраните на паметните телефони
 • Печатење, копирање, скенирање, испраќање, складирање и изборна функција за факс
 • UFRII, PCL и Adobe PS3 печатење
 • Изборни EFI Fiery контролери
 • Капацитет до 9.300 листови
 • Импресивни опции за внатрешно издавање документи
 • Професионални опции за завршна обработка
 • Врвна класа на енергетска ефикасност

23_C7580i_Buffer Pass M1_StpFin V2_P Deck E1_S_EU_CROP.jpg

imageRUNNER ADVANCE C7580i од Canon

Овој повеќефункционален уред од врвна класа за A3 формати во боја нуди бои со одличен квалитет и разновидни опции за завршна обработка што ќе ги подобрат комуникациите во вашето деловно работење. Тој беспрекорно се интегрира во сите работни опкружувања, ги заштитува податоците и нуди напредни функции за управување со трошоците, поради што претставува одлична инвестиција за вашето деловно работење.

25_C7580i_UpCntl E1_Buffer Pass M1_BookletFin X1_Insert N1_P.jpg

Придобивки

 • Печатење во боја и црно-бело со брзина од 70 и 80 стр./мин.
 • Прилагодлив WVGA екран на допир во боја од 10,1 инчи (25,7cm), сличен на екраните на паметните телефони
 • Печатење, копирање, скенирање, испраќање, складирање и изборна функција за факс
 • UFRII, PCL и Adobe PS3 печатење
 • Изборни EFI Fiery контролери
 • Капацитет до 9.300 листови
 • Импресивни опции за внатрешно издавање документи
 • Професионални опции за завршна обработка
 • Врвна класа на енергетска ефикасност

Спецификации

Дознајте повеќе за серијата imageRUNNER ADVANCE C7500, нејзините функции и можности.

ImageRUNNER ADVANCE Brochure logo

Brochure

Discover more about the imageRUNNER ADVANCE portfolio

Галерија

Награди

*Сликите од производите имаат само илустративна намена. Одредени функции се изборни. Ве молиме погледнете ги спецификациите на производот или обратете се кај вашиот претставник за продажба од Canon за дополнителни информации.