Контролери на боја и РИП-ови

За да го извлечете најдоброто од вашата технологија на печатење во боја, потребен ви е регулатор со прецизна контрола и високи перформанси. Нашиот асортиман на регулатори на боја и уреди за вмрежување (РИП-ови), со моќ брзо, лесно и прецизно да извршат печатења во боја со највисоки критериуми, се идеално решение за поврзување на професионалното печатење. Нудејќи поедноставено управување со мрежата и работејќи со најнапредните системи на управување со боја, тие се совршени за креативни работни групи, графички уметници или професионални печатари.