Océ ProStream

Висококвалитетно печатење со брзина на инк-џет врз голем избор на медиуми.

Océ ProStream

Резултати од инк-џет со извонреден квалитет

Нов вид на брз инк-џет печатач со континуирано снабдување и голема продуктивност кој нуди комбинација од живописни бои како при офсет печатење и различни податоци како при дигитално печатење. Идеален за апликации за кои се потребни макс. 80 m/минута со ширина на мрежа од 565 mm.

Погледни целосни спецификации

Océ ProStream Front

Погледнете ги сите функции

Слични производи