Canon imagePROGRAF iPF770

imagePROGRAF iPF770

imagePROGRAF iPF770 е 36”/A0 печатач, кој се одликува со водечка продуктивност во својата класа, исклучителен квалитет, прецизност и напредни функции за брзо враќање на инвестираните средства.

Придобивки

  • Континуирано печатење со голем обем
  • Рационализирано куќиште од 36”
  • Поголема брзина на движење
  • Појасен квалитет кај CAD цртежите и компатибилност со HP-GL/2
  • Систем на LUCIA мастила во 5 бои
  • Ново магента мастило за репродукција на поширока палета на бои
  • Резервоари на мастило од 130ml кои можат да се заменуваат без прекинување на работата
  • Софтвер Direct Print & Share
  • Можност за користење на Cloud
  • Алатки за сметководство

Детални карактеристики

Погледнете подетални информации за Canon imagePROGRAF iPF770

Висока продуктивност


Добијте поголема продуктивност со iPF770 од Canon - нашиот најнов печатач со 5 бои и поголема брзина на печатење кој печати A0 формати во режим на скици за 48 секунди. Овозможете им поголема ефикасност на корисниците со новата функција за директен пристап до печатење со Direct Print & Share. Оваа помошна алатка им овозможува на корисниците да создаваат елементи за директен пристап до нивните најчесто користени поставки за печатење, а потоа да печатат со повлекување и ставање фајлови во нивните елементи за директен пристап.

Исклучителен квалитет и прецизност


Системот на мастила со боја и пигмент во 5 бои од Canon создава најостри и најтенки линии. Со прецизност од +/- 0,1% и минимална широчина на линија од 0,02mm, прецизноста е загарантирана. Добијте поживописни бои на CAD и GIS цртежите, како и црвен текст или слики со подобар квалитет за постери и POS, благодарение на реформулираното магента мастило на iPF770 кое опфаќа најширок спектар досега.

Подготвен за Cloud


Зголемете ја продуктивноста и олеснете ги работните процеси за печатење со imagePROGRAF Direct Print & Share, кој ви овозможува да печатите голем број видови на фајлови без потреба од апликации. Освен интеграција со PosterArtist, решението ви овозможува да вчитувате и преземате фајлови за моментно споделување, со лесен пристап дури и од мобилни телефони. Поддржано е и печатење преку апликации за iPad.

Економичен и ефикасен


Управувајте со трошоците за печатење на поедноставен начин со вградениот статусен монитор. Сметководствената функција на статусниот монитор ги собира фајловите за евиденција на задачите за печатење и автоматски ги пресметува трошоците по задачи или временски периоди. Можете да изберете економичен режим кој троши помалку мастило: тој е идеален за печатење на скици и работни верзии на документи.

Рационализиран дизајн


Искористете го вашиот простор на подобар начин со рационализираното куќиште од 36” на iPF770 од Canon, кое содржи голем број функции, а има помали димензии. Неговите димензии кои заштедуваат простор го прават совршен за деловно работење во кое се бара голема продуктивност и мали димензии.

Создаден за работни процеси со големи потреби


iPF770 е компатибилен со HP-GL/2 и HP-RTL и нуди можност за поставување на палетата и линиското испишување за работните процеси со CAD. Во испорачаниот софтвер спаѓа оптимизиран драјвер за AutoCAD и дополнителна компонента за Microsoft Office која ви овозможува директно печатење од Word, Excel или PowerPoint.

Спецификации за производот

Дознајте повеќе за Canon imagePROGRAF iPF770, неговите функции и можности.