Canon TrueProof Спецификации

Важни функции

Професионално решение за пробно печатење приспособено за дигитално печатење на големи количини во црно-бел формат, бои во точки или целосно во боја. TrueProof е вистински пример за "тоа што гледате - тоа и добивате", (WYSIWYG) систем за пробно печатење на екран кој делува како виртуелен печатач.

ХАРДВЕРСКИ ПОБАРУВАЊА

Процесор

64-битен CPU со најмалку 4 физички јадра и поддршка за виртуелни јадра, 3 GHz, 24 GB RAM (препорачано: 64 GB)

Големина на диск

најмалку 500 GB големина на диск

Оперативен систем

Windows 7 (64-битен)


Windows Server 2008 (64-битен)


Novell Suse Linux Enterprise Server 11 SP3 (64-битен)


Windows Server 2012 (64-битен)


Apple OS10.10 (Yosemite)


VMware ESXi V5.x