hero

Поврзување преку Canon

Нашите фотоапарати, печатачи, апликации и Connect Station CS100, кои нудат можности за поврзување, овозможуваат едноставно фотографирање, споделување, печатење и складирање на вашите драгоцени фотографии и видеоснимки.

Направете повеќе сo Wi-Fi и NFC

Уредите од Canon со Wi-Fi технологија ви овозможуваат да ги префрлувате, споделувате, печатите или складирате вашите фотографии, па дури и да фотографирате далечински. На пример, можете лесно да ги префрлите фотографиите од вашиот фотоапарат со Wi-Fi од Canon во вашиот паметен телефон за да можете да ги уредите или споделите. NFC* ги олеснува сите постапки, овозможувајќи ви да воспоставите Wi-Fi врска само преку допирање на два уреда што поддржуваат NFC. Така, на пример, можете да префрлувате слики од вашиот фотоапарат со NFC во Canon Connect Station CS100 со само еден допир.

wi-fi-nfc
connected-services

Бидете поврзани постојано

Без разлика дали сакате да ги складирате или уредите вашите фотографии, да печатите безжично од вашиот мобилен уред или да споделувате семејни моменти, нашата палета на поврзани апликации и услуги ќе ви помогне максимално да ги искористите вашите слики.

lifecake

Lifecake

Гледајте и споделувајте како расте вашето дете со нашата временска линија со семејни фотографии и видеоснимки.

irista

Irista

Складирајте, уредувајте и организирајте ги вашите фотографии и потоа споделувајте ги со целиот свет.

pixma-cloud-link

PIXMA Cloud Link

Печатете директно од онлајн услуги за фотографии како Facebook, Instagram и Google Drive или пребарувајте слики и зачувувајте ги во Cloud со напредните печатачи PIXMA Cloud Link.Фотоапарати со опции за поврзување и многу повеќе

Нашите најнови фотоапарати, печатачи и видеокамери се одликуваат со извонредни можности за поврзување, нудејќи ви слобода да направите повеќе со вашите фотографии и видеоснимки. Некои од нашите најнови модели се одликуваат со NFC, за полесно поврзување со вашите уреди и префрлување на вашите слики преку Wi-Fi во компатибилен паметен телефон или во Canon Connect Station CS100.

connected-products

Argentina

Skijoring

Дојдете и видете

apps

Апликации

Добијте повеќе од вашиот фотоапарат, објектив или уред за обработка на слики

placeholder

Connect Station CS100

Дознајте повеќе

Одрекување на одговорност: функциите за поврзување се достапни само кај одредени модели на фотоапарати. За некои од функциите за поврзување е потребна апликација што можете да ја преземете бесплатно.
*Технологијата NFC не е компатибилна со сите уреди.
**Pictbridge преку безжична LAN врска.