hero

Вашиот дом

„Домот“ може да бидат луѓето кои нè опкружуваат. Може да биде местото каде што ги чуваме најсреќните моменти. „Домот“ може да биде чувство кое ни носи огромна радост.
Што значи „домот“ за вас?

Вчитај слика

Галерија

Секој месец поставуваме нов предизвик. Предизвикот за овој месец е погоре. Земете го фотоапаратот – без разлика од каков тип е – и бидете креативни. Потоа вчитајте ги резултатите за да можат сите да ги видат. Ако ви треба инспирација, погледнете ги сликите кои веќе се споделени во галеријата.

Доколку имате некоја поплака или сте загрижени за некоја слика прикажана во Canon Gallery или Canon Showcase, ве молиме обратете се на showcase.gallery@canon-europe.com