M1 header

Список со комплети за контролирање на осветлувањето

Кога се работи за креативно осветлување, камерите на паметните телефони имаат ограничени можности. Ако сакате да снимите амбиентални, креативни, добро осветлени фотографии, ќе ви треба соодветниот комплет за таа задача.

DSLR фотоапарат од Canon со интегриран Speedlite предавател како што е EOS 80D, во комбинација со Speedlite блиц, ви овозможува креативно да го контролирате осветлувањето за да создадете неверојатни фотографии, без разлика на условите.

Погледнете го видеозаписот и разгледајте ја нашата листа со предлози за креативно осветлување.

Листа со комплети

Со горенаведената листа со комплети, ќе имате сѐ што ви треба за да фотографирате детални портрети, спортски фотографии или улични сцени во секакви услови, дури и во услови на слаба осветленост.

Разгледајте го нашето интерактивно доживување City Surfer тука.