Внесете реалистичност

Фотографиите со движења можат да изгледаат одлично кога ќе ги видите на голем екран, но понекогаш треба да ги отпечатите за да можете да ги видите сите мали детали што ги доловил вашиот фотоапарат од Canon. Покажете колку ви значат со испраќање слика од тоа што го фотографирате на домашниот семеен печатач.

Ако вашиот фотоапарат од Canon има вграден Wi‐Fi, тогаш можете да печатите директно со печатачот PIXMA од Canon или да направите резервна копија од омилените снимки во услугата Cloud.

Потоа можете да го користите софтверот Easy Photo Print+ за да печатите фотографии преку паметниот телефон или таблет-уредот директно од Facebook или Flickr или, пак, од апликациите за складирање на интернет како Dropbox и Google Drive.

Исто така, фотографиите можете да ги праќате кон печатачот во вашиот дом, во форма на поштенска картичка од тоа што сте го фотографирале. На тој начин, кога ќе се вратите дома ќе можете гордо да ги прикажете омилените снимки со движења.

Фотографирање движења - печатење