A vlogger holding their camera, using the flip-out Vari-Angle screen to watch their footage.

Снимање видеоблогови и видеозаписи

Споделете ги работите што ги сакате преку видеозаписи и видеоблогови

Дали сакате да научите повеќе за снимање видеозаписи, па дури и како да започнете ваш видеоблог? Дознајте професионални совети и техники и научете како да добивате неверојатни резултати од најдобрата опрема за таа намена.

Препорачани производи и пакети

Фотоапарати од Canon за снимање видеоблогови

Сите видеоблогери имаат различни потреби, а Canon нуди фотоапарати за сите нив.

Прочитајте повеќе

A Canon EOS 250D with its screen flipped to selfie mode films a vlogger.

Најдобри фотоапарати за снимање видеоблогови

Фотоапаратите од Canon стануваат сè популарни кај новите и искусните видеоблогери, од снимање во спални соби па сè до патувања, од професионални студија до кујни; без оглед какви се вашите желби и вашиот стил - ако сакате нешто, тогаш снимете видеоблог за тоа.

Прочитајте повеќе

A Canon PowerShot G7 X Mark III on a marble tabletop.

Може да ве интересира и...

Зачленете се за нашето списание

Добивајте ги најновите вести и информации за производите

ПРИЈАВЕТЕ СЕ ВЕДНАШ

Потребна ви е помош во пронаоѓањето фотоапарат?

Употребете го нашиот избирач на фотоапарати и најдете го совршениот фотоапарат за вас.

Пронајди го мојот фотоапарат

Hands holding up Canon camera