hero-header.jpg

Совети за фотографирање градски пејзажи

Додека заоѓа сонцето обидете се со еден поинаков вид на фотографирање на градски пејзажи, милионите светла ви даваат шанса да снимите врвни ноќни пејзажи од градот.

Погледнете како овој фотограф демонстрира различни техники додека снима слики во Лондон ноќе.