ПРИКАЗНИ

#Free Your Story

Вашата креативност е наша инспирација. Без разлика каква е вашата приказна, тука можете да ја ослободите. Пријавете се за да добивате неверојатни содржини, директно во вашето приемно сандаче.
Canon Camera

Фотографирајте, снимајте видеоблогови, печатете и споделувајте

Откријте ги принципите според коишто работат нашите креатори.

 • Free Your Story Playful

  ФОТОГРАФИРАЊЕ

  ИГРИВО

  Изразете ја вашата игривост.

 • Free Your Story Bold

  СНИМАЊЕ ВИДЕОБЛОГОВИ

  ХРАБРО

  Излезете од комфорната зона.

 • Free Your Story Spontaneous

  ПЕЧАТЕЊЕ

  СПОНТАНО

  Снимајте и печатете без ограничувања. Не размислувајте премногу.

 • Free Your Story Share

  СПОДЕЛУВАЊЕ

  УНАПРЕДЕНО

  Се залагаме за слобода на изразување.

 • ЗА СОЗДАВАЧИТЕ НА СОДРЖИНА ВО ДВИЖЕЊЕ

  Џебни печатачи

  Секогаш ја фотографирате вашата екипа? Фотографирајте совршени автопортрети и додавајте филтри за постар изглед со нашата забавна палета на џебни печатачи Zoemini од Canon. Од телефон во дланка за неколку секунди.

  Free Your Story Canon Zoemini S

  ЗА РАСКАЖУВАЧИТЕ НА ВИДЕОПРИКАЗНИ

  Снимање видеоблогови

  Подгответе ги држачот и микрофонот бидејќи овие фотоапарати за снимање видеоблогови ќе ги трансформираат вашите приказни. Споделете ја вашата приказна со нас.

  Vlogging

  ЗА ПЕЧАТАЧИТЕ НА ЛИЦЕ МЕСТО

  Преносливи печатачи

  Отпечатете ги веднаш, чувајте ги засекогаш. Овие извонредни и преносливи печатачи SELPHY се драгоцени како и спомените што ги создаваат. Тие се совршени за изработка на колажи, табли со белешки и за украсување лични дневници.

  Free Your Story SELPHY QX10

  ЗА АВАНТУРИ ВО ПРИРОДА

  Компактни дигитални фотоапарати

  Лесно преносливиот фотоапарат го собира во најмалиот заден џеб или на приврзок за клучеви. Во секој случај, не излегувајте од дома без него. Или чувајте го како ас во ракавот. Буквално.

  Free Your Story Canon IVY REC

  Разгледајте наоколу

  Барате инспирација? Погледнете ги блоговите и најважните содржини во галеријата подолу создадени од нашите креатори.

  ПРИЈАВЕТЕ СЕ ВЕДНАШ

  Никогаш не пропуштајте ја снимката

  Придружете ни се со тоа што ќе се пријавите за да добивате новости, понуди и креативност од нас.

  Ви треба поголема инспирација?

  Откријте ги сите наши основни совети, трикови и технологии подолу.