The MEGATANK series

Потребно е време за раст.
И печатач да ви помогне во тоа.

Серија MEGATANK

Зголемете ја продуктивноста, заштедете време и исполнете ги сите ваши обврски со кратки рокови со Canon Megatank PIXMA – совршената опција за сите ваши потреби во печатењето.

The MEGATANK series

MEGATANK за семејства

Потребно е време за напредок. И печатач да ви помогне во тоа.

Испечатоци, детски игри, честитки, налепници – бидете креативни со Megatank PIXMA на Canon и видете како вашите идеи стануваат реалност.

Печатете го целиот ваш напредок во количината и квантитетот што ви треба со Megatank PIXMA на Canon и уживајте во:

 • поврзаност и едноставни апликации за паметни телефони
 • компактен дизајн
 • одржување на состојбата „нема конекција“

Mother and Kid cooking

MEGATANK за работа од дома

Потребно е време за напредок. И печатач да помогне во тоа.

Зголемете ја продуктивноста, заштедете време и исполнете ги сите ваши обврски со кратки рокови со Megatank PIXMA на Canon – совршената опција за сите ваши потреби во печатењето.

Печатете го целиот ваш напредок во количината и квантитетот што ви треба со Megatank PIXMA на Canon и уживајте во:

 • деловни опции како етернет
 • касета за хартија од 250 листови
 • автоматско 2-страно печатење
 • црно мастило отпорно на пигмент и вода

Designer Work

MEGATANK за фотографи

Потребно е време за напредок. И печатач да помогне во тоа.

Голем волумен, високи стандарди, мали трошоци – Megatank PIXMA на Canon ви овозможува да печатите повеќе неверојатни фотографии, а да платите помалку. Останатото зависи од вас.

Печатете го целиот ваш напредок во количината и квантитетот што ви треба со Megatank PIXMA на Canon и уживајте во:

 • висока палета на бои и квалитет
 • живописни бои со 100-годишен животен век на албум за фотографии
 • 3800 фотографии изработени веднаш
 • софтвер за печатење на фотографии

Photographer shoot

MEGATANK за бизниси

Потребно е време за напредок. И печатач да ви помогне во тоа.

Зголемете ја продуктивноста и намалете ги трошоците со Megatank Maxify на Canon. Брз и извонреден, тој е совршеното решение за вашиот бизнис.

Печатете го целиот ваш напредок во количината и квантитетот што ви треба со Canon Megatank Maxify и уживајте во:

 • одржување на состојбата „нема конекција“
 • целосно водоотпорни бои
 • брзо 2-страно печатење
 • напредно 2-страно скенирање кон е-пошта, фолдер, облак, USB со 1 поминување

Bookstore Outside

Промоции и понуди