alt text goes here

ЖИВЕЈТЕ ЈА ПРИКАЗНAТА
ОТПЕЧАТЕТЕ ЈА ПРИКАЗНАТА

Доловувањето на важните моменти како фотографии со фотолабораториски квалитет никогаш не било поедноставно. Испраќајте слики директно од вашиот паметен телефон кон вашиот печатат со овозможен Wi-Fi за само неколку секунди.

Приказните се подобри заедно со Canon

Користењето на мастилата, хартијата и печатачите од Canon заедно во комбинација гарантира квалитет на фотографиите каков што заслужуваат вашите искуства.

Stories are made better together

Приказните нема да избледнат со мастилата од Canon

Формулите на оригиналните мастила од Canon се отпорни на избледнување, создавајќи светли и живописни бои кои овозможуваат вашите приказни и понатаму да живеат.

PIXMA мастило

 Stories won't fade

Пренесете ги приказни на совршена хартија

Со сјајна, полусјајна или матирана завршна обработка, фотохартијата од Canon ви дава брзи, суви слики со фотолабораториски квалитет во секое време. Посетете ја нашата страница за хартија за да дознаете повеќе.

PIXMA хартија

Commit your stories

Печатењето на вашите приказни никогаш не било полесно

Можете да печатите фотографии со фотолабораториски квалитет, за само неколку секунди, од паметен телефон, лаптоп или од фотоапарат со Wi-Fi.

Printing your stories
Pixma Range

Палетата на PIXMA

Домашните фотопечатачи PIXMA се стилски, компактни и практични за користење и нудат извонредно печатење на секоја приказна.

ПОГЛЕДНЕТЕ ЈА ЦЕЛАТА ПАЛЕТА

Производите од Canon во вадат најдоброто од нив

Користењето на мастилата и хартиите од Canon во комбинација со вашиот печатач од Canon ви дава исклучителни резултати со фотолаборатирски квалитет во секое време.