Hero
alt text goes here

БИДЕТЕ ПОДГОТВЕНИ
ЗА ПОВЕЌЕ ФОТОГРАФИИ.

Бидете подготвени за повеќе портретни фотографии

RF 85mm F1.2L USM ви нуди врвен креативен потенцијал за доловување на прекрасни портрети со неверојатна острина и одличен перформанс при слабо осветлување.

Промотивен период и селектирани портретни објективи                
16.3.2020 – 22.3.2020    
Производ Инстант попуст​
 EF 50mm f/1.4 USM 2.460 ден.
 EF 85mm f/1.8 USM 2.460 ден.
 EF 85mm f/1.4 L IS USM 12.300 ден.
 RF 85mm f/1.2L USM 9.230 ден.
 RF 50mm f/1.2 L USM 9.230 ден.
 EF 50mm f/1.2 L USM 12.300 ден.
 EF 135mm f/2L USM 7.380 ден.

Get ready for more portrait photos

Бидете подготвени за повеќе пејзажни фотографии

EF 16-35mm f/2.8L III USM е извонредно квалитетен ултра широкоаголен објектив за зумирање, со константна f/2.8 максимална решетка, со која се доловуваат слики со најврвен квалитет дури и при услови на слаба осветленост.

Промотивен период и селектирани пејзажни објективи                
23.3.2020 – 29.3.2020  
Производ Инстант попуст​
EF-S 10-18mm f/4.5-5.6 IS STM 2.460 ден.
EF 16-35mm f/4L IS USM 7.380 ден.
EF 16-35mm f/2.8L III USM 15.370 ден.
RF 15-35MM F2.8 L IS USM 4.920 ден.
RF 24-70MM F/2.8 L IS USM 18.450 ден.
EF 24-105MM 4L IS II USM 9.230 ден.
EF 24-70mm f/2.8L II USM 15.370 ден.
EF 24-70mm f/4L IS USM 6.150 ден.
TS-E 17mm 1:4,0L 18.450 ден.
TS-E 24mm 1:3,5L II 18.450 ден.

Get ready for more portrait photos

Бидете подготвени за повеќе макро фотографии

Фотографирајте ги најситните мотиви и покажете детали како никогаш до сега. Интегрираната макро светлина, која е поставена на предната страна на објективот, може да се контролира, така што вашиот мотив ќе изгледа токму така како што вие го замислувате.

Промотивен период и селектирани макро објективи                
30.3.2020 – 5.4.2020  
Производ Инстант попуст​
RF 35mm f/1.8 MACRO IS STM 4.920 ден.
EF 100mm/1:2,8 USM Macro 3.070 ден.
EF 100mm f/2.8L Macro IS USM 9.230 ден.
EF 180mm 1:3,5 L USM Macro 12.300 ден.
EF-S 35mm F/2.8. IS STM Macro 3.070 ден.
EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM 2.460 ден.

Get ready for more portrait photos

Бидете подготвени за повеќе фотографии од спортот

Овој моќен F2.8 телефото зум од серијата Canon Trinity R, нуди импресивен квалитет на фотографии и компактни димензии, кои можат да се користат во практично секакви средини.

Промотивен период и селектирани објективи за фотографирање на спорт                
6.4.2020 – 12.4.2020  
Производ Инстант попуст​
EF 70-200mm f/4L USM 5.530 ден.
EF 70-200mm f/4L IS II USM 11.070 ден.
EF 70-200mm f/2.8L USM 12.300 ден.
EF 70-200mm f/2.8L IS III USM 18.450 ден.
RF 70-200 f/2.8L IS USM 4.920 ден.
EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS II USM 12.300 ден.

Get ready for more portrait photos

Партнери учесници

Pix Plus

Одредби и услови

ПРОМОТЕР И УЧЕСНИЦИ

1. Промотерот е Canon CEE GmbH, Oberlaaer Straße 233, 1100 Vienna, Austria („Промотер”).

2. Сите учесници („Учесници”) мора да бидат жители на Република Северна Македонија и да се над 18 години. 

3. Вработените кај промотерот, нивните подружници, нивните семејства, застапници и други страни директно вклучени во оваа промоција и во спонзорството, немаат право на учество.

4. Со купување на соодветниот производ од Canon во рамки на оваа промоција, сите учесници се согласуваат да бидат обврзани со овие одредби и правила, освен ако писмено не известите за спротивното.

5. Оваа промоција е достапна само на набавки од производите на листата наведена подолу („Промотивни производи”) во Република Северна Македонија од овластени трговци на мало наведени подолу во периодот од 16.03.2020 до 12.04.2020. Сите набавки направени по датумот на завршување на промоцијата, 12.04.2020 година, нема да ги исполнат условите за учество;

6. Промоцијата трае до истекот на залихите; 

7. Промоцијата не е пренослива и промотивната понуда нема да може да се замени со други алтернативи, како материјални средства или кредит.

8. Листа на партнери вклучени во промоцијата:

PixPlus

ОДРЕКУВАЊЕ ОД ОДГОВОРНОСТ

9. Промотерот го задржува правото да ги дисквалификува нецелосните или несоодветните пријави или оние кои не ги исполнуваат горенаведените барања.

10. Canon го задржува правото да одбие да прифати пријава за производ во рамки на промоцијата ако смета дека дошло до злоупотреба или нарушување на одредбите и условите на овој натпревар.

11. Промотерот нема да сноси одговорност за каква било загуба, штета или повреда од каква било природа независно како биле предизвикани а биле здобиени од кој било учесник во оваа промоција. Меѓутоа, ниедна одредба нема да има ефект на ослободување од или ограничување на одговорноста на промотерот за лична повреда или смрт предизвикана од докажано невнимание на неговите вработени или неговите претставници.

12. Во случај на спор во однос на интерпретацијата или имплементацијата на овие правила по кое било прашање кое се однесува на овој натпревар, одлуката на Директорот Промотер е конечна и нема да навлегуваме во преписката во однос на истата.

13. Овие одредби и услови и какви било спорови кои би произлегле од нив или во врска со нив, ќе бидат регулирани и толкувани во согласност со законите на Австрија и ќе бидат предмет на неексклузивна надлежност на Австриските судови.