Фото книги

Вашиот живот во HD. Дигиталните фотографии може да се споделуваат за неколку секунди, но нема ништо подобро од држење испечатена фотографија во рака. Па тогаш зошто самите не направите всококвалитетна фото книга со помош на hdbook? Персонализирана фото книга, професионално испечатена и споена, за реалистично прикажување на вашите фотографии, која ќе ги чува вашите спомени и може да биде одличен подарок за пријателите и семејството.


Каде да купите

Ваша персонализирана hdbook. Едноставно како 123.

1. Изберете ги вашите фотографии

Изберете ги омилените слики кои сакате да ги прикажете во вашата фото книга – идеално доколку сакате да направите прекрасен подарок или да ги споделите вашите драгоцени спомени со семејството и пријателите.

2. Преземете го софтверот hdbook

Софтверот hdbook ви овозможува едноставно дизајнирање на фото книги за само неколку минути. Едноставно преземете го софтверот за вашиот PC или Mac од некој од веб страниците за hdbook, распоредете ги вашите фотографии и текст, а потоа испратете ги за печатење.

3. Уживајте во вашите спомени

Вашата персонализирана фото книга ќе се испечати на најсовремениот печатач Canon DreamLabo 5000. Набрзо ќе ја добиете вашата фото книга со професионален квалитет, живописни и реалистични бои и остар текст.

Инспирации за персонализирани фото книги

Неверојатен фото квалитет

Вашите спомени во HD

Погледнете и почувствувајте го врвниот квалитет на hdbook. Благодарение на нашата технологија на печатење со голема резолуција и 7 мастила, фотографиите се одликуваат со прекрасни детали, природни тонови на кожа и реалистична репродукција на бои. Фотографиите во боја ќе изгледаат неверојатно живописни, а црно-белите слики ќе имаат рамномерни градации и класичен изглед.

Изберете корица за вашата hdbook

Персонализирана фото книга

Создавајте сопствени корици за фото книгите со додавање текст и слики за да ја направите по ваша желба. Професионално испечатена и споена, вашата hdbook гордо ќе стои на вашите полици.

Додајте текст во вашите фотографии

Јасно. Прегледно. Остро.

Додајте текст на вашите фотографии и внесете го името на вашиот албум на корицата. Благодарение на специјално формулираните мастила и резолуцијата на печатење од 2400 dpi, текстот на hdbook е извонредно остар.

Рамно хоризонтално спојување


Совршен дизајн со две страници

Сите наши фото книги користат рамно хоризонтално спојување, така што можете да ги распределите сликите на две страници без да изгубите делови од сликите помеѓу страниците. Двострани фото хартии со врвен квалитет кои овозможуваа избор од стандардни 24 страници па сè до 100 страници без промена на тенкиот спој.

Избор на големини за hdbook

Формат кој ќе Ви одговара

Достапни се квадратни формати со големини од 127 x 127 mm, 210 x 210 mm и 300 x 300 mm, можете да изберете хоризонтален или вертикален формат за A5 и A4 или, пак, да изберете хоризонтален A3 формат, така што сигурно ќе го најдете совршениот формат за вашата фото книга.

Избор на фото хартии

Врвна завршна обработка

Специјално формулирана хартија – дизајнирана за користење со технологиите за печатење на Canon - која овозможува печатење со HD квалитет и врвна завршна обработка. Изберете помеѓу Luster хартија со текстура која е слична на стандардните испечатени материјали со фотолабораториски квалитет или Glossy хартија со мазна и сјајна завршна обработка.


Долготрајни спомени

Комбинацијата од мастила од Canon и специјално обложени фото хартии ќе се погрижи вашите фотографии да траат цел живот. Односно најмалку 300 години, така што може да бидете сигурни дека во вашата фото книга ќе уживаат многу идни генерации.*

Софтвер за фото книги

Нашиот практичен софтвер за Windows или Mac ви овозможува да создавате сопствени фото книги за неколку минути. Изберете ја големината на вашата книга, додајте слики и изберете распоред од големиот број понудени распореди.

Однапред поставени распореди за брзо користење

Олеснете го создавањето на вашите фото книги уште повеќе со функцијата Автоматски тек. Софтверот автоматски ги подредува сликите и ги става во полиња за добивање на најдобра ориентација. Можете да ги прилагодите распоредите на страниците и сликите пред да започнете со печатење на вашата персонализирана фото книга.

Напредни и прилагодени распореди

Освен што е едноставен за користење, бесплатниот софтвер hdbook нуди напредни функции за потполна слобода за дизајнирање на вашите фото албуми и раскажување на вашата приказна.

Каде да купите?

Преземете го бесплатниот прирачник и софтвер за фото албуми од некој наш продавач и започнете да создавате луксузни фото албуми. Започнете со кликнување на државното знаме покрај избраниот продавач на hdbook.

Австрија

Белгија

Данска

Германија

Италија

Луксембург

Полска

Обединето Кралство

Ирска

*Проценета долготрајност на отпечатените материјали при складирање во темна просторија

<Методи на тестирање и критериуми за процена>

Бројот на години со кој се изразува трајноста на сликата е добиен врз основа на методите на тестирање и критериумите наведени во стандардот „Digital Color Photo Print Stability Evaluation“ (JEITA CP-3901) што го издава JEITA (Japan Electronics and Information Technology Industries Association).

<Забелешка за печатењето и прикажувањето фотографии>

Реалната трајност на сликата може да се разликува од горенаведените пресметки во зависност од условите за прикажување/складирање. Броевите на годините се пресметуваат од резултатите на забрзаните тестови што ги врши Canon Inc. и не претставуваат гаранција за производот. Како вашите отпечатени слики да траат подолго: светлината, гасовите во опкружувањето, високата температура и влажноста можат да го забрзаат избледувањето на боите. Избегнувањето на таквите фактори што предизвикуваат избледување при складирањето и прикажувањето претставува ефикасен начин за зголемување на трајноста на вашите фотографии.


*Дизајнот и спецификациите подлежат на промени без претходно известување.