Image & Video Management
alt text goes here

Управување со слики и видеозаписи

Место за скапоцените моменти од животот. Место каде што можете да ги споделите со светот.

Ваши приказни раскажани на ваш начин

Вчитајте ги фотографиите и видеозаписите од сите ваши уреди и управувајте со сите фотографии на едно место.

Придобивки од Canon Irista

Пристапете до вашите слики од секаде

Вашата колекција ви е секогаш на дофат, каде и да сте. Преземете ја Irista за десктоп компјутер, таблет уред или мобилен телефон.

Canon Connect Station CS100

Квалитет

Без компресирање, сите ваши слики се зачувуваат во најдобриот квалитет.

Canon Connect Station CS100

Пребарувајте и филтрирајте со паметните ознаки

Паметните ознаки ви го олеснуваат барањето. Филтрирајте ги сликите во однос на тоа што има во нив и кога сте ги снимиле.

Canon Connect Station CS100

Споделете со сите

Споделете ги сликите и галериите со пријателите и семејството, со само неколку кликнувања. Секогаш сте во контрола на вашата приватност.

Canon Connect Station CS100

Сите ваши фотографии и видеозаписи на едно место со Irista

Започнете со бесплатни 15GB

  • Canon
  • Управување со слики, фотографии и видеозаписи