no consumer

Паметни повеќефункционални уреди за современи канцелариски опкружувања

Управувањето со информации е приоритет на секоја современа компанија и поради тоа вистинската вредност во технологијата е тоа што овозможува делотворно креирање, управување и дистрибутирање на документи и информации во самата компанија и надвор од неа. Следната генерација на повеќефункционални уреди, Canon imageRUNNER ADVANCE C5500, е создадена токму врз основа на тоа сознание, па поради тоа со новата поделена платформа тие процеси се поедноставени и скратени, што на вработените им овозможува дигитално и ефикасно работење

Едноставно, интелигентно, дигитално

Новите уреди нудат интуитивно корисничко искуство благодарејќи на голем екран осетлив на допир, кој може да се прилагодува на потребите и начинот на работа на вработените и се интегрира со процесите на работа во компанијата. Тие уреди исто така овозможуваат висок степен на заштита на податоци а во исто време е овозможен целосниот пристап до потрошувачката што допринесува до значително намалени трошкови за изработката на документи. Покрај печатењето на документи во боја со исклучителен квалитет во А3 формат, серијата imageRUNNER ADVANCE C5500 е предвидена за дигитализација. Брзиот скенер овозможува континуирано скенирање до 150 листови и складирање на истите во датотеки на омилените канцелариски алатки.

Поголема профитабилност од инвестирањето

Програмската опрема на печатачот сама се осовременува и се грижи за оптималното работење, додека алатките за управување со уредите во комбинација со услугите за управување со печатењето (MPS) на Canon ви заштедуваат пари, ја зголемуваат ефикасноста и ја подобруваат општата продуктивност.

Награда за капацитет

Canon ја освои престижната награда A3 MFP 2016 за целосната серија на А3 уреди, која ја доделува Buyers Laboratory (BLI). Признанието го доби поради исклучителниот капацитет, доверливост и едноставност на користењето на уредите, кои претставуваат референца меѓу ривалите.

 

Повеќе за серијата imageRUNNER ADVANCE C5500 можете да дознаете oвде.

 

Ограничена понуда: При набавувањето на уред, Ви поклонуваме 25.000 испечатоци на хартија*.

Сакам поклон

Акцијата трае од 9.1.2017 – 9.3.2017.
*Еднакво на 10 кутии хартија

Уреди се достапни кај одбрани овластени партнери:

Abix
Alfa Technologies
Copierplus
Impegna

Сакам поклон

Акцијата трае од 9.1.2017 – 9.3.2017.
*Еднакво на 10 кутии хартија

  • Canon
  • ...
  • iRA C5500 campaign