Макро објектив

Canon RF 100mm F2.8L Macro IS USM Спецификации

Спецификации

 • Макро зголемување од 1,4x1

  Открива скриени детали

 • Контрола за сферичната аберација

  За врвна контрола на заматувањето и мекиот фокус

 • F2,8

  За одлични перформанси во секоја прилика

 • Два Nano USM-мотори

  За рамномерно, брзо и речиси бесшумно фокусирање

 • Оптичка хибридна стабилизација на слика2 со максимум 5 чекори

  Извонредна стабилност при слаба осветленост

 • Контролен прстен за објективот

  Менувајте ги поставките додека го гледате субјектот

Детални спецификации

Оптички функции / спецификации

Дополнителна опрема

Физички спецификации

 1. Тестирано според стандардите CIPA
 2. Тестирано според стандардите CIPA
 3. Објективите со отпорност на прав/влага се опремени со гумен прстен на лежиштето за монтирање на објективот, кој може да предизвика мало абење на лежиштето на фотоапаратот. Ова нема никакво влијание врз перформансите на објективот или на фотоапаратот.