EF објективи за зумирање

Добијте флексибилност за менување на кадарот со вртење на прстенот за зумирање.
Canon Camera
Раце кои држат фотоапарат EOS R од Canon и објектив RF 24-105mm F4-7.1 IS STM од Canon.

Можеме ли да ви помогнеме да го изберете вашиот следен објектив?

Нашата алатка за избирање објективи ќе ви ја прикаже целата наша палета на објективи и ќе ви помогне да го пронајдете објективот кој совршено ќе ви одговара вам и на вашиот фотоапарат EOS.

Извонредни детали и резолуција: дознајте повеќе за палетата на 4K-фотоапарати од Canon