Canon Адаптер за монтирање EF-EOS M Спецификации

ОПТИЧКИ ФУНКЦИИ/СПЕЦИФИКАЦИИ

Големина на слика

-

Еквивалентна фокусна должина за 35mm филм (mm)

-

Агол на видливост (хориз. верт. дијаг.)

-

Изработка на објектив (елементи/групи)

Нема објектив

Бр. на сечила на дијафрагма

-

Минимален отвор на бленда

-

Најмало растојание на фокусирање (m)

-

Максимално зголемување (x)

-

Информации за оддалеченост

-

Стабилизатор на слика

-

AF двигател

-

ФИЗИЧКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

Отпорност на прав/влага

-

Дијаметар на филтер (mm)

-

Макс. дијаметар x должина (mm)

66,6 x 28

Тежина (g)

110

ДОПОЛНИТЕЛНА ОПРЕМА

Капаче за објектив

Капаче за предниот отвор

Сенило на објектив

-

Торбичка/футрола за објектив

LP811

G.F.држач III (сенило III*)

0

G.F.држач IV (сенило IV*)

0

Продолжителна цевка за зголемување EF12 II

-

Продолжителна цевка за зголемување EF25 II

-

Компатибилност на додатокот за продолжување

НК

СПЕЦИФИКАЦИИ СО EF 1,4X III

Фокусна должина

-

Максимална решетка

-

Максимално зголемување

-

AF можно

-

IS

-

СПЕЦИФИКАЦИИ СО EF 2X III

Фокусна должина

-

Максимална решетка

-

Максимално зголемување

-

AF можно

-

IS

-