Photograph of the Arizona desert and taken with a wide-angle lens

Широкоаголни објективи

Впуштете се во импресивно фотографирање и снимање со нашата палета на широкоаголни објективи од Canon. Снимајте и фотографирајте разновидни сцени. Изобличете го впечатокот за длабочина за да ги истакнете објектите во преден план и да ги направите повпечатливи.

Трансформирајте ги големите моменти

Нашата палета на широкоаголни објективи од Canon ви овозможува да опфатите поголем дел од сцената во кадарот. Ова е особено важно при улично фотографирање или снимање, фотографирање или снимање пејзажи, ентериери, спорт или настани, бидејќи ви овозможува да ги проширите вашите композиции.

Објективи RF

EF објективи

Објективи EF-S

EF-M објективи

Објективи TS-E

Може да ве интересира и...