Доловете го моментот со вашиот нов објектив од Canon! Потоа уредете, подобрете и усовршете ја вашата фотографија на мобилен или десктоп со неопходните алатки за фотографии од Adobe!

Купете еден од селектираните објективи помеѓу 1 ви и 30 ти Април 2016, регистрирајте се и добијте едногодишно членство за планот на Adobe Creative Cloud Photography без дополнителни трошоци!

Планот на Adobe Creative Cloud Photography вклучува:

  1. Adobe Lightroom CC: Сите ваши фотографии, на едно место. Организирајте, уредете и споделете ги вашите фотографии од секаде — на вашиот компјутер, веб или мобилни уреди.
  2. Adobe Photoshop CC: Комплет од алатки кои ќе ги трансформираат вашите фотографии. Комбинирајте и ретуширајте слики и креирајте впечатливи визуелни ефекти.
  3. Adobe Photoshop Mix: Сечете и комбинирајте снимки додека сте во движење.
  4. Adobe Voice: Претворете ја вашата приказна во впечатлив анимиран видеозапис за само неколку минути.
  5. Adobe Slate: Претворете било каков документ во прекрасна визуелна приказна за само неколку минути.
  6. Training: Брзи и лесни совети вградени во апликацијата за старт и онлајн упатства и видеозаписи да ви помогнат да ги совладате новите алатки и техники.
  7. Пристап до нови карактеристики и ажурирања веднаш штом се достапни 

Производи кои учествуваат во промоцијата:
EF 24mm f/1.4L II USM
EF 24mm f/2.8 IS USM
EF 35mm f/1.4L USM
EF 35mm f/2 IS USM
EF 50mm f/1.2L USM
EF 50mm f/1.4 USM
EF 85mm f/1.2L II USM
EF 85mm f/1.8 USM
EF 100mm f/2.8L Macro IS USM
EF 100mm f/2.8 Macro USM
EF 24-105mm f/3.5-5.6 IS STM
EF 70-200mm f/4L IS USM
EF 70-200mm f/2.8L IS II USM
EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM
EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS II USM
EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM

Регистрирајте се овде!

Одредби и услови

Adobe, логото на Adobe, Creative Cloud, Lightroom и Photoshop се или регистрирани заштитни знаци или заштитни знаци на Adobe Systems Incorporated во Обединетите Држави и/или други земји.