Програма за партнери на Canon во регионот EMEA

Придобивки со помош на нашите партнери и за нашите партнери во B2B.

Станете партнер


Man and woman sat smiling and chatting over work at desk in a creative studio

Нашата визија

Светот денес изгледа поинаку во споредба од пред 10 години. Во 2017 година, 4,7 трилиони фотографии беа зачувани дигитално, а за само неколку години ќе складираме содржини од 5,2 терабајти по човек на планетата. Дигиталната ера промени сè. Таа ни овозможува да постигнеме повеќе, да ги елиминираме грешките и да понудиме попрактични услуги. Но, оваа промена резултираше и со поголеми очекувања од денешните потрошувачи кои се нетрпеливи за нови можности. Нашата задача во Canon е да им ги понудиме на нашите партнери алатките што им се потребни за да ги задоволат потребите на нивните потрошувачи и да продолжат да се развиваат во успешни бизниси.

EMEA Canon Partner Programme

Предлози за придобивки

Реализирајте го вашиот потенцијал за напредок, работете поефикасно и зголемете ја профитабилноста со помош на нашите 5 столбови за успех:

Проширување на бизнисот

Ќе ви помогнеме да го проширите вашиот бизнис преку искористување можности за влез на нови пазари.

Man and woman sat opposite on work table with laptop open and coffee, in casual meeting

Соработка

Ќе ви понудиме наши содржини, искуство и увид во пазарите за да можеме заедно да ги дефинираме вашите цели и развојот на вашето деловно работење.

Collaborate

Развој

Ќе ви помогнеме да го развиете вашиот бизнис со тоа што ќе ви помогнеме да бидете подобри од конкуренцијата и да ја зголемите побарувачката преку рекламни и продажни активности.

Expand

Придобивање

Ќе ви помогнеме да придобиете повеќе можности преку максимално зголемување на вашата продажба и зголемување на стапката за придобивање.

Young woman smiling at tablet in exposed brick office with mood boards on wall behind her

Рационализација

Ќе ви помогнеме да ги намалите административните процедури за да можете да се фокусирате на вашите цели.

Silhouette of casually dressed man, looking back through a tunnel lit with warm, low lighting

Категории на партнери

Нашата нова програма е дизајнирана да ви понуди добро оформено искуство што поттикнува развој, придобивки што ги признаваат и наградуваат вашите постигнувања и професионално работење, како и фокус и можност за проценка на вашиот успех.

Водич за програмата за партнери на Canon во регионот EMEA

Дали сте заинтересирани? Погледнете како вашето деловно работење може да се подобри со нашиот водич за програмата за партнери на Canon во регионот EMEA.

Преземете го водичот

Canon Partner Programme handbook
canon business centre logo

Canon Business Centres

Canon’s valued independent Canon Business Centres provide award-winning document & imaging solutions for your specific needs. See how exceptional service and a personalised offering can maximise your business.

Find out more


Silhouette of two scuba divers under the sea, lit behind by light from surface of the ocean

Придружете нѝ се

Дали сте подготвени да го подобрите вашето деловно работење како партнер на Canon?

Станете партнер

  • Canon
  • Програма за партнери на Canon