MAXIFY MB2750 Ambient

Печатачи за во домот и за мали канцеларии

Нашите палети MAXIFY и PIXMA нудат совршени решенија за печатење за домовите и малите канцеларии.

Од секое место каде што работите

Откријте продуктивно печатење.

Home and small office printers MX924 PackShot

PIXMA

Зголемете ја продуктивноста со нашата палета PIXMA. Опции за копирање, скенирање и праќање факс во еден компактен и стилски пакет.

Погледнете ја палетата

Home and small office printers MX924 AMBIENT
Home and small office printers MAXIFY MB5450 FRT

MAXIFY

Ефикасни сè-во-едно печатачи за во домот и за мали канцеларии кои нудат печатење со голема брзина без напор.

Погледнете ја палетата

Home and small office printers MAXIFY MB5450 Ambient
Maxify iB4150 bottom


Дали ви треба помош при избирањето печатач?

Употребете ја нашата алатка за избор и најдете го совршениот печатач за во домот.

ПРОНАЈДИ ПЕЧАТАЧ

Добијте инспирација, пријавете се веднаш

Не пропуштајте ги никогаш најновите понуди од Canon, совети и водичи, вести и покани за локални настани.

Пријавете се веднаш