Пребарувач на картриџи за инк-џет печатачи

Во картичката "Дополнителна опрема и потрошни материјали" на веб-страницата на Canon ќе пронајдете соодветен резервоар со мастило или картриџ и хартија за вашиот инк-џет печатач од Canon. За да преминете на соодветната страница за производот, изберете го моделот на вашиот печатач од паѓачкото мени за серии.

PIXMA iP серија

PIXMA iX серија

PIXMA MG серија

PIXMA MP серија

PIXMA MX серија

PIXMA Pro серија

MB-series

MAXIFY MB cерија

iB-series

MAXIFY iB cерија

PIXMA TS series

PIXMA TR series

PIXMA_G3510 AS FRA.jpg

PIXMA G Series

Laser Finder

За пребарување на потрошни материјали за ласерски печатачи погледнете овде.

Пребарувач на мастила во PDF формат

Преземете PDF верзија од пребарувачот на мастила. Изберете го вашиот модел на печатач од картичката за неговата серија за да пронајдете компатибилни мастила. Постојат стандардни индивидуални мастила, XL, XXL, мулти-комплети или двојни комплети кои што можете да ги изберете.

PDF Ink Finder