MAXIFY печатење преку Cloud

Уживајте во слободата да печатите директно од Cloud услугите, како што се Evernote, Dropbox, OneDrive и Google Drive, од екранот на печатачот или далечински од вашиот мобилен телефон или таблет уред со помош на апликацијата Canon PRINT. Напредните опции за скенирање се исто така достапни кај сè-во-едно печатачите.

MAXIFY-Cloud-Printers