Печатачи за мали канцеларии MAXIFY

Максимизирајте го потенцијалот на вашата мала канцеларија со робустните и продуктивни MAXIFY печатачи за мали бизниси. Совршено и евтино решение за печатење за мали канцеларии до 5 вработени и за печатење помеѓу 250-1.500 страници месечно.

MAXIFY-convinience-and-speed

Практичност и брзина

Уживајте во лесно ракување со документи со повеќе страници со нашата палета на печатачи со голем капацитет за хартија и сè-во-едно печатачи со вграден ADF за 50 листови. Големата брзина на деловното печатење и функцијата за брзо печатење на првата страница помагаат во елиминирањето на времето за чекање на документите. Со сè-во-едно печатачите за мали канцеларии можете дури и да ги зачувате вашите омилени дејства за брз пристап при наредното користење.

Безжично поврзување

Со достапното поврзување преку Wi-Fi и етернет можете лесно да ги споделувате функциите за печатење и скенирање и да печатите од кое било место. Безжичното печатење од паметни телефони и таблет уреди е едноставно со користење на апликацијата MAXIFY Printing Solutions на Canon или Apple AirPrint™. Можете да печатите преку безжична мрежа, адхок со користење на режим на пристапна точка па дури и преку интернет со поддршка за Cloud.

Дознајте повеќе

MAXIFY-Wireless-Connectivity
MAXIFY-Printer-Control

Контрола на печатачот

За безгрижно користење, далечинскиот кориснички интерфејс ви овозможува да го следите и контролирате вашиот печатач за мала канцеларија преку мрежа. Можете да го проверите статусот на печатачот и нивоата на мастила како и да го следите целосното користење или по одреден тип, како што е двостраното црно-бело печатење. Исто така, можете далечински да ограничите одредени операции, како копирање во боја, и да извршувате подесувања на печатачот т.е. да поставите Cloud Link.

Напредно скенирање

Со функцијата за скенирање кон е-пошта што ја нудат сè-во-едно печатачите за мали канцеларии може да ги праќате скенираните материјали директно од екранот на печатачот до саканите адреси за е-пошта или, пак, да создадете пробна е-порака со скенираните материјали како прикачени датотеки во вашата услуга за електронска пошта (Gmail, MS Exchange, Yahoo!). Исто така, можете да ги вчитате скенираните документи директно во Evernote, Dropbox, Google Drive и SkyDrive) или да скенирате во локација на мрежата.

MAXIFY-Advanced-Scanning
MAXIFY-save money on ink and paper.

Заштедете пари на мастило и хартија

XL резервоарите за мастило за голема потрошувачка печатат до 2.500 документи во црно-бел формат и до 1.200 документи во боја со мали трошоци по страница. Опцијата за мултикомплетот со 4 бои содржи цел комплет резервни мастила за уште подобри резултати во однос на цената. Со автоматското 2-страно печатење можете да ја намалите количината на хартија која ја користите и да создадете двострани документи со професионален изглед.

Дали работите од дома?

Разгледајте ја нашата палета на печатачи за домашни канцеларии MAXIFY, кои нудат висока продуктивност и се идеални за лица кои работат од дома.

Нашите печатачи за домашни канцеларии MAXIFY

MAXIFY-Working-from-home

AirPrint е заштитен знак на Apple Inc.