MAXIFY безжично печатење

Благодарение на можноста за поврзување преку Wi-Fi низ целата палета можете со леснотија да го споделувате вашиот MAXIFY печатач помеѓу повеќе корисници и да печатите безжично од секое место во канцеларијата. Печатењето од паметни телефони и таблет уреди никогаш не било полесно, благодарение на бесплатните апликации за печатење од Canon и поддршката за Apple AirPrint™.