Canon Everyday Use Glossy GP-501 Спецификации

ОПШТИ СПЕЦИФИКАЦИИ

Име

Сјајна фото-хартија за "секојдневна употреба" (GP-501)

Завршна обработка на површина

Сјај

Сјајност

4 ѕвездички

ISO светлина

96

Дебелина

0,21 mm

Тежина

200 gsm

ДОСТАПНИ ГОЛЕМИНИ

10x15cm (4x6")

Пакети со 100 листови

36X43CM (14X17")

A4

Пакети со 100 листови

Одрекување од одговорност

Сите спецификации се подложени на промена без претходна најава.