Canon High Resolution Paper HR-101N Спецификации

ОПШТИ СПЕЦИФИКАЦИИ

Име

Хартија за висока резолуција (HR-101N)

Завршна обработка на површина

Мат

СЈАЈНОСТ

ISO светлина

93%

Дебелина

0,122 mm

Тежина

106 gsm

36X43CM (14X17")

A4

Пакети од 50 и 200 листови

A3

Пакети од 20 и 100 листови

Одрекување од одговорност

Сите спецификации се подложени на промена без претходна најава.