Canon Pro Luster LU-101 Спецификации

ОПШТИ СПЕЦИФИКАЦИИ

Име

Фото-хартија Pro Luster (LU-101)

Завршна обработка на површина

Отсјај

GLOSSINESS

ISO светлина

92

Дебелина

0,26 mm

Тежина

260 gsm

36X43CM (14X17")

A4

Пакети со 20 листови

A3

Пакети со 20 листови

A3+

Пакети со 20 листови

A2

Пакети со 25 листови

Одрекување од одговорност

Сите спецификации се подложени на промена без претходна најава.