Canon Matte Photo Paper MP-101 Спецификации

ОПШТИ СПЕЦИФИКАЦИИ

Име

Матирана фото-хартија (MP-101)

Завршна обработка на површина

Мат

СЈАЈНОСТ

ISO светлина

93%

Дебелина

0,22 mm

Тежина

170 gsm

36X43CM (14X17")

A4

Пакети со 50 листови

A3

Пакети со 40 листови

Одрекување од одговорност

Сите спецификации се подложени на промена без претходна најава.