Canon Pro Premium Matte PM-101 Спецификации

ОПШТИ СПЕЦИФИКАЦИИ

Име

Фото-хартија Pro Premium Matte (PM-101)

Завршна обработка на површина

Мазен мат

GLOSSINESS

ISO светлина

92%

Дебелина

0,31 mm

Тежина

210 gsm

36X43CM (14X17")

A4

Пакети со 20 листови

A3

Пакети со 20 листови

A3+

Пакети со 20 листови

A2

Пакети со 20 листови

Одрекување од одговорност

Сите спецификации се подложени на промена без претходна најава.

Сите спецификации се подложени на промена без претходна најава.