Canon Plus Glossy II PP-201 Спецификации

ОПШТИ СПЕЦИФИКАЦИИ

Име

Фото-хартија плус сјајна II (PP-201)

Завршна обработка на површина

Сјај

Сјајност

5 ѕвездички

ISO светлина

92

Дебелина

0,27 mm

Тежина

265 gsm

ДОСТАПНИ ГОЛЕМИНИ

10x15cm (4x6")

Пакети со 50 листови

13x13cm (5x5")

Пакети со 20 листови

13x18cm (5x7")

Пакети со 20 листови

36X43CM (14X17")

A4

Пакети со 20 листови

A3

Пакети со 20 листови

A3+

Пакети со 20 листови

8.9x8.9cm (3.5x3.5")

Пакети со 20 листови

Одрекување од одговорност

Сите спецификации се подложени на промена без претходна најава.

Сите спецификации се подложени на промена без претходна најава.