Canon Pro Platinum PT-101 Спецификации

ОПШТИ СПЕЦИФИКАЦИИ

Име

Фото-хартија Про платинеста (PT-101)

Завршна обработка на површина

Мазна сјајна

Glossiness

7 ѕвездички

ISO светлина

98

Дебелина

0,30 mm

Тежина

300 gsm

ДОСТАПНИ ГОЛЕМИНИ

10x15cm (4x6")

Пакети со 20 листови

36X43CM (14X17")

A4

Пакети со 20 листови

A3

Пакети со 20 листови

A3+

Пакети со 20 листови

A2

Пакети со 20 листови

Одрекување од одговорност

Сите спецификации се подложени на промена без претходна најава.

Сите спецификации се подложени на промена без претходна најава.