Самолеплива фотохартија RP-101 од Canon

Претворете ги фотографиите во подароци или интересни декорации за вашиот дом, лаптоп или футрола за телефон. Самолепливата фотохартија RP-101 од Canon можете да ја залепите и отстраните и повторно да ја употребите секогаш кога ќе посакате, добивајќи потполна креативна слобода.

Intro Image

Спецификации за производот

Дознајте повеќе информации за самолепливата фотохартија RP-101 од Canon

Погледнете ги сите спецификации

Specification Image

Придобивки

• Создадете прилагодени налепници кои се идеални за подароци или спомени

• Залепете ги вашите фотографии на ѕид, огледало, лаптоп или футрола за телефон

• Променете ја вашата изложба - налепниците може да се отстранат и повторно да се употребат

• Организирајте го вашиот живот со прилагодени етикети

Погледнете ги сите функции

Производите од Canon во вадат најдоброто од нив

Користењето на мастилата и хартиите од Canon во комбинација со вашиот печатач од Canon ви дава исклучителни резултати со фотолаборатирски квалитет во секое време.