Налепници за нокти што може да се печатат NL-101 од Canon
Спецификации

Детални спецификации

Општи спецификации

Име

Налепници за нокти што може да се печатат NL-101

ДОСТАПНИ ГОЛЕМИНИ

10x15cm (4x6")

2 листа (12 налепници на лист)

Компатибилност

Компатибилни печатачи

PIXMA TS705
PIXMA TS9550
PIXMA TS9551C
PIXMA TS8250
PIXMA TS8251
PIXMA TS8252