PIXMA G4510

Canon PIXMA G4510

Продуктивен 4-во-едно уред со Wi-Fi, ADF механизам за 20 листови и печатење големи количини со мали трошоци кој може да се поврзе со паметен уред и со услугата Cloud.

Галерија

Паметен и продуктивен 4-во-едно уред со Wi-Fi за печатење со мали трошоци

Добијте висококвалитетно и економично печатење со голем обем во домот со овој моќен и компактен 4-во-едно уред со Wi-Fi што се дополнува со мастило и нуди функции за копирање, скенирање и испраќање факс, печатење големи количини, едноставно поврзување со паметен уред и со услугата Cloud и ADF механизам за 20 листови.

Погледни целосни спецификации

PIXMA G4510

Погледнете ги сите функции

Спецификации

High Page Yield

Печатење големи количини

Integrated ink tanks

Вградени резервоари со мастило

Wi-Fi

Wi-Fi

Canon PRINT app

Апликација Canon PRINT

PIXMA Cloud Link

PIXMA Cloud Link

Fax

Факс

ADF

ADF

2 line LCD

2-линиски LCD екран

Погледнете ги сите спецификации

PIXMA G4510
WITB

Што содржи кутијата

Сè што ви е потребно за печатење големи количини со мали трошоци - само додајте хартија или медиуми за фотографии.

Сè-во-едно печатач – PIXMA G4510

4 резервоари за мастило за голема потрошувачка

Кабел за напојување

CD-ROM за подесување

Упатства и други документи

Поврзани производи

*Потрошувачката на страници претставува вредност што е пресметана врз основа на посебен метод за тестирање на Canon, користејќи ја симулацијата за континуирано печатење и табелата ISO/IEC 24712 со резервни резервоари за мастило по почетното поставување. Различните потрошувачки на страници не треба да се комбинираат.