PIXMA printer ink cartridges

Картриџи за мастило за PIXMA

Квалитетни мастила за врвни отпечатени материјали

Печатете импресивни и долготрајни документи и фотографии со вашиот печатач PIXMA и оригиналните мастила од Canon - мастила за кои може да бидете сигурни дека ќе работат во совршена хармонија со вашиот печатач.

Need help finding ink

Дали ви треба помош да пронајдете мастило?

Пронајдете ги соодветните мастила, тонер или хартија за вашиот печатач од Canon.

Дознајте повеќе

Оригинални потрошни материјали

Оригиналните потрошни материјали од Canon се произведени подобро и може да бидете сигурни дека ќе обезбедат сигурност, квалитет и вредност какви што може да очекувате од вашиот печатач од Canon.

Откријте повеќе

Genuine Consumables

Практични картриџи

Уживајте во максимална практичност со системот за картриџи FINE на Canon кој содржи само две компоненти што може да се менуваат - картриџ со бои за одлично печатење во боја и картриџ со црна боја за остар и јасен текст.

Convenient cartridges

Висококвалитетни одделни мастила

Менувајте ја само бојата што се потрошила благодарение на системот со одделни мастила на Canon. Тој нуди врвно печатење со светли и прецизни бои, а користи 5 или повеќе одделни мастила.

High quality single inks

Може да ве интересира