The Canon PIXMA TS9550 and TS9551C on a desk or table
Blank-Rect Image

PIXMA TS9550 Series

Овој моќен сè-во-едно печатач за A3-формати е компактен, нуди паметни функции, опции за поврзување и претставува идеален деловен или креативен партнер.

Сè-во-едно уред за A3-формати наменет за домашни канцеларии или за занаетчии што работат од дома

Серијата PIXMA TS9550, со можност за печатење A3-формати и едноставно безжично поврзување, ви овозможува да изберете помеѓу печатење професионални документи во домашната канцеларија или потполна креативна слобода за сите ваши креативни потреби.

Погледни целосни спецификации

The Canon PIXMA TS9550
Father and daughter crafting sunflowers using the Canon PIXMA TS9550

Отпечатете ја вашата приказна

Дознајте зошто серијата PIXMA TS9550 претставува целосно решение за печатење повеќе задачи одеднаш.

Погледни видеозапис

Компактно решение за A3 формати

Овој компактен сè-во-едно печатач е совршен за домашни канцеларии и нуди печатење на A3-формати без рабови со сличен излезен капацитет како A4-формати.

Female sketching technical drawings next to her Canon PIXMA TS9550

Интелигентни и со можност за поврзување

Печатете, скенирајте и копирајте без напор преку вашиот паметен уред со апликацијата Canon PRINT или, пак, печатете без дополнителни апликации со компатибилноста за AirPrint (iOS) и Mopria (Android).

Преземете од App Store

Преземете од Google play

Printing on the Canon PIXMA TS9550 via the Canon Easy-PhotoPrint Editor app

Ослободете ја креативноста

Користете ги 45-те вградени шаблони на печатачот за да дизајнирате колажи или сопствена украсна хартија. Работете со оригами користејќи го софтверот Creative Park и неговите каталози со уметнички и занаетчиски шаблони. Бидете креативни со апликацијата Easy-PhotoPrint Editor од Canon наменета за iOS или Android.

Преземете од App Store

Преземете од Google play

Father and daughter crafting sunflowers using the Canon PIXMA TS9550
Female hand using touchscreen to print on the Canon PIXMA TS9550

Исклучителен квалитет

Медиумите за фотографии од Canon, технологијата FINE за глави за печатење и 5-те одделни мастила создаваат фотографи со врвни детали и албуми што траат до 100 години, како и професионални документи.

Создавајте забавни налепници за нокти

Разубавете ги вашите нокти со уникатните медиуми и апликацијата за налепници за нокти од Canon. Достапни се 200 дизајни (секоја година се издаваат нови дизајни), а може да бидете креативни и да користите сопствени фотографии!

Погледнете повеќе

Father helping daughter apply nail stickers printed on the Canon PIXMA TS9550

Спецификации

Icon 01

Печатење A3-формати

Icon 02

Автоматско 2-страно печатење*

Icon 03

Безжична мрежа и етернет

Icon 04

Поддршка за Cardstock од 12x12“

Icon 01

5 одделни мастила

Icon 02

Налепници за нокти што може да се печатат

Icon 01

ADF за 20 листови**

Icon 02

LCD екран на допир

Погледнете ги сите спецификации

Specification-Icons - Header Image
What's In The Box

Што содржи кутијата

Сè-во-едно A3 инк-џет печатач - PIXMA TS9550

Поставување на резервоарите за мастило

Кабел за напојување

CD-ROM за поставување

Упатства и други документи

Замислете што може да направите

Сега е време да направите многу повеќе од само печатење. Изненадете се себеси и останатите со работите што можете да ги создадете со помош на вашиот печатач PIXMA од Canon.

Дознајте повеќе

OPP_960x960

Регистрирајте се и добијте уште повеќе од вашиот печатач!

Добивајте поени и освојувајте награди додека печатите со оригиналните мастила од Canon. Можна е достава на мастила директно до вашата врата кога ќе ви требаат…

Регистрирајте се веднаш за да дознаете повеќе.

Print Rewards & Easy Ink Delivery Reminders

Производите од Canon го вадат најдоброто од нив

Користењето на мастилата и хартиите од Canon во комбинација со вашиот печатач од Canon ви дава исклучителни резултати со фотолабораториски квалитет во секое време.

Поврзани производи

*Само големини A5/A4/LTR за обична хартија
**Само големини A4/LTR/LGL