Отстранливи фотоналепници RP-101 од Canon
Спецификации

Детални спецификации

Општи спецификации

Име

Отстранливи фотоналепници RP-101

Дебелина

0,27 mm

Тежина

260 g/m2

ДОСТАПНИ ГОЛЕМИНИ

10x15cm (4x6")

5 листови