Cameras

Фотоапарати и камери

DSLR Cameras

DSLR фотоапарати

Најдоброто од најдоброто. Врвни функции. Ненадминат квалитет на сликата. Прекрасен интуитивен дизајн.

Погледнете го опсегот

Mirrorless cameras

Фотоапарати без огледало

Заменливи објективи. Без огледало за помала тежина и големина. Исклучителна моќ и функционалност.

Погледнете го опсегот

Compact digital cameras

Компактни дигитални фотоапарати

Компактни фотоапарати кои се далеку пред другите. Со моќни функции и иновативни технологии.

Погледнете го опсегот

Life in low light

Популарни

Живот при слаба осветленост

Paolo Pellegrin, препознатливиот фоторепортер во Magnum и амбасадор на Canon, говори за неговите искуства при првото користење на EOS 5D Mark IV и го споредува со претходните DSLR фотоапарати од серијата EOS 5D.

Прочитајте повеќе