Edge of your seat technology

Врвна технологија

Кога имате само еден обид, дајте сè од себе.

Погледнете сè

Кино EOS уреди

Со различни лежишта за најширокиот опсег на објективи и CMOS сензори со извонредни 35mm за неверојатен квалитет на сликата.

Cinema EOS

Повеќенаменски камери

Компактни и многу приспособливи. Перформанси при исклучително слаба осветленост и можности за инфрацрвена светлина. Ненадмината чувствителност до ISO 4 милиони.

Multi-purpose cameras

Професионални видео камери

Поставувајќи нови стандарди во квалитетот на сликата и разновидноста, нашите неверојатно компактни професионални видео камери се најдобри од сите.

Professional camcorders

HD видеокамери Legria

Со интуитивни функции и исклучителен квалитет на слика, нашиот опсег на Legria го олеснува снимањето на моментите во живописен HD.

Legria HD camcorders