XA15 & XA11

Canon XA15/XA11

Компактна и професионална Full HD видеокамера со моќен оптички зум до 20x и широк динамички опсег

Компактна и професионална Full HD видеокамера со врвни оптички перформанси

Оваа компактна и лесна видеокамера е доволно мала за носење, а сепак моќна за да снима вести со разновидни опции благодарение на висококвалитетниот HD CMOS Pro сензор, извонредниот оптички зум до 20x со голем сооднос на зумирање и професионалните интерфејси за поврзување во постоечките работни процеси.

Погледни целосни спецификации

Canon XA15 & XA11

Погледнете ги сите функции

Спецификации

20+optical-zoom

Објектив со широкоаголен зум од 26,8 mm и брза кружна решетка од f/1,8-f/2,8

full-hd-1080-screen

Full HD

DIGIC_DV4

Високи перформанси благодарение на DIGIC DV4

hd_cmos_pro

Одлични перформанси и чувствителност при слаба осветленост

8-bladed-circular-aperture

Кружен отвор на блендата за прекрасни ефекти за дефокусирање на заднината

wide-dr-gamma_final

Динамички опсег од 600% без потреба од обработка по снимањето

MP4

Ефикасни и едноставни работни процеси со MP4 датотеки при 50P/35 Mbps

AVCHD

Прогресивно снимање во AVCHD формат

Погледнете ги сите спецификации

icon
XA15 & XA11 WITB

Што содржи кутијата

XA15/XA11

Рачка HDU-1

Сенило за објектив со препрека за објектив

Компактен адаптер за напојување CA-570

Држач за микрофон

Батерија BP-820

Поврзани производи