Product registration
alt text goes here

Регистрација на производи

Откријте какви придобивки нуди регистрирањето на вашите производи од Canon. 

  • Поддршка
  • Инспирација
  • Безгрижност
  • Пристап

Најави се

Направи сметка

Извлечете максимум од вашиот производ

Потребни се само неколку минути за да извршите регистрација и да се осигурите дека секогаш ќе добивате ажурирања и поддршка за вашите производи од Canon. Автоматски ќе ви испраќаме ажурирања за софтверот и фирмверот за да добивате подобрени функции, како и најнови подобрувања и корекции за производите.

Најави се

Направи сметка

Get the most out of your product
Be inspired

Добијте инспирација

Пријавете се за нашите комуникации за маркетинг и добијте инспирација од приказните на други корисници на производи, а добивајте информации и за најновите производи и услуги од Canon.

Безгрижност

Заштитете го вашиот производ брзо и едноставно со доказ за сопственост. Ќе ги чуваме бројот на моделот и датумот на купување за сите ваши регистрирани производи од Canon на безбедно место за да имате лесен пристап до информациите во случај на побарување од осигурување.

Најави се

Направи сметка

Peace of mind
Open doors with a Canon ID

Отворете нови можности со Canon ID

Штом ја завршите регистрација ќе добиете сопствена сметка Canon ID која ќе ви овозможи полесен пристап до другите услуги од Canon, како Irista - совршена услуга за складирање, управување, споделување и печатење на сите ваши слики на едно место, без компромиси во квалитетот, како и прилагодените содржини на апликацијата Canon Photo Companion – вашиот прилагоден и пренослив водич за раскажување приказни.

Регистрација на производи

Откријте какви придобивки нуди регистрирањето на вашите производи од Canon.

Најави се

Направи сметка

  • Canon
  • ...
  • Придобивки од регистрација на производите