Boy silhouetted against projector nature shot

Проектори

Ненадминат контраст и острина за да добиете слики што оставаат впечаток.

Пронајдете го вашиот проектор од Canon

Од монтажни до компактни и преносливи модели.

Canon projector LX-MU800Z front product shot

Ласерски проектори

Нашите ласерски проектори LCOS и DLP имаат извор на светлина со подолг работен век и се идеални за монтирање.

Погледнете ја палетата

360 Laser projection on a ceiling
Canon XEED 4K600STZ front product shot

4K проектори

Проекција на неверојатна 4K слика за креативен дизајн, симулација и визуелизација.

Погледнете ја палетата

Man sat behind a desk looking at projection on wall
Short & Ultra Throw front product shot of the  XEED WUX450ST

Проектори со проекција на мала оддалеченост и извонредно мала оддалеченост

Врвен квалитет и преносливост. Добијте голема слика во мала просторија со овие мултимедиумски проектори.

Погледнете ја палетата

Close up shot of leaf on a screen
Front product shot of compact & protable projector model LV-WX320

Компактни и преносливи проектори

Лесни проектори што прикажуваат HD слики во училници, за време на патувањата и во канцеларии.

Погледнете ја палетата

Compact and portable projector lifestyle
Canon projector LX-MU600Z front product shot

Full HD проектори

Full HD проекторите од Canon нудат стандардна резолуција WUXGA и прикажуваат остри и реалистични слики при секое користење.

Погледнете ја палетата

Close up of woman's hands framing sunset on a beach

Пронајдете проектор

  • Canon
  • ...
  • Проектори