ПРОЕКТОРИ

4K проектори

Уживајте во неверојатната острина и прецизност на овие 4K проектори

Canon Laser projector

Ви ја претставуваме ласерската проекција

Моќни проектори со голема издржливост што нудат врвен квалитет на слика

Поврзани производи

XEED_4k600STZ

Монтажни проектори

Прикажувајте слики што ќе остават неверојатен впечаток со помош на нашата палета на монтажни проектори

Girl with arm up in educational setting

Проектори за деловно работење и образование

Од простории за состаноци до амфитеатри - пронајдете го соодветниот проектор за вас

X-ray of chest

Проектори за симулација и дизајн

Извонредни решенија за проекција за креативни апликации

Високи стандарди од проектори за висока резолуција - со нашата палета на 4K проектори

КАДЕ МОЖЕ ДА КУПИТЕ